Bir Ay Döngüsü Serisi Kılavuzu – Cetin Cetintas

Merhaba! Bir Ay Döngüsü Serisi’ni uygulamak isteyenler için detaylı bir kılavuz hazırladım ki aklınızdaki tüm soruları gidererek bu seriyi rahatlıkla uygulayabilesiniz. Bu seriye her Yeni Ay ile başlayarak 28 gün boyunca aralıksız uygulayabilirsiniz.

2022 Yeni Ay tarihleri: 02 Ocak, 01 Şubat, 02 Mart, 01 Nisan, 30 Nisan, 30 Mayıs, 29 Haziran, 28 Temmuz, 27 Ağustos, 26 Eylül, 25 Ekim, 24 Kasım, 08 Aralık

Bu seri 28 gün sürüyor. Toplamda 8 ders yapıyoruz. Her bir ders ayın bir formunda gerçekleşiyor. Bir dersi yaptıktan sonra, diğer derse kadar her gün o dersi istediğimiz saatte uyguluyoruz. Beslenme ödevini (birazdan aşağıda ödevleri paylaşacağım) yapanların bu dersleri saat 16:00-21:00 arasında uygulamasını öneriyorum ki akşam açlık hissetmesinler. Lakin bu dersleri istediğiniz saatte uygulayabileceğinizi unutmayın.

Bu seriyle birlikte istediğiniz elementi çalışabilirsiniz. Benim önerim Ateş Elementi veya Su Elementi çalışmanız. İkisi de bu seriyle çok iyi etkiler uyandıracaktır. Lakin dediğim gibi ihtiyacınız varsa başka bir elementi çalışabilirsiniz.

Bir de bu seriyle birlikte eğer vaktiniz ve enerjiniz varsa; Hızlı ve Güçlü ya da Daha Hızlı ve Daha Güçlü Serilerinden birini pratik etmenizi öneririm.

Öncelikle bu seriyi ruhsal bir detoksa dönüştüren şey ödevler. Bu ödevlere mümkün olduğunca sadık kalarak uygulayın. Ödevleri ne kadar özenli uygularsanız, süreç de o kadar derin geçer. Derslerin listesini de aşağıda paylaşacağım.

Buyurun ödevler:

Kapalabhati nasıl yapılır öğrenmek için TIKLAYIN

Kumbhaka pratiğinde kullandığınız Anuloma Viloma tekniği nasıl yapılır öğrenmek için TIKLAYIN

Sattvik Beslenme ile ilgili kafanız karışmış olabilir onun da videosu işte burada:

Ayrıca YouTube kanalımda Tuğba Moripek ile Sattvik Beslenmeyle ilgili size fikir verecek tarifler de hazırladık. Onun playlisti için de TIKLAYINIZ

Serra Sağra’nın sizden gelen soruları cevapladığı bir de soru-cevap videosu var. Aklına takılan bir şey olursa muhtemelen cevabını bu videoda bulabilirsin:

Dersler:

Derslerin üzerine tıklayarak derslere gidebilirsiniz.

Her sabah pratik edeceğimiz Kapalabhati videosu için TIKLAYIN

Her gün 4 kere pratik edeceğimiz Kumbhaka videosu için TIKLAYIN

Ders-1 Yeni Ay 4 gün uygulayın.

Ders-2 Hilal 4 gün uygulayın.

Ders-3 İlkdördün 4 gün uygulayın.

Ders-4 Büyüyen Ay 4 gün uygulayın.

Ders-5 Dolunay 4 gün uygulayın.

Ders-6 Küçülen Ay 2 gün uygulayın.

Ders-7 Yarım Ay 3 gün uygulayın.

Ders-8 Balsamik 3 gün uygulayın.

Bu süreci rahat geçirmen için her türlü hazırlığı yaptık. Umarım rahat ve keyifli geçirirsin! Sonucuna odaklanmak yerine, her günün keyfini çıkar… 28 günlük serüven başlasın o zaman! 🙂

Bir Ay Döngüsü Serisi Kılavuzu
Facebooktwitterpinterest

Yazı dolaşımı